Mensen hebben steeds meer de behoefte om op een gewone werkdag de spanning en de drukte te ontvluchten om samen met collega’s, relaties, vrienden of familie op een ontspannen manier met elkaar kennis te maken of te werken aan een teamgevoel.

VITA event organiseert geheel op maat gemaakte concepten, waarbij mensen een uitdaging aangaan of een andere rol toebedeeld krijgen, dan welke ze normaal hebben. Hierbij komen uiteenlopende opdrach- ten aan bod, die slechts kunnen worden volbracht door eendrachtige samenwerking en intensief overleg. Aspecten als bijvoorbeeld kennismaking, communicatie en onderlinge waardering komen hierbij ruim- schoots aan de orde waarbij ten allen tijde het plezier en de ongedwongen sfeer voorop blijft staan.

De programma’s kunnen gecombineerd worden met een rondvaart of museumbezoek en uiteraard afge- sloten worden met een borrel of een diner. Graag informeren wij u over de verschillende mogelijkheden. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en met een minimaal aantal van 15 personen te boeken.